Info

HimosLomien lippukaupasta ostat nopeasti ja vaivatta itse tulostettavia lippuja. Ostetut liput ovat saatavillasi heti maksutapahtuman jälkeen. Liput toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lippu on käytettävä kerralla.

Huom! Ostaaksesi lippuja HimosLomien lippukaupasta tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Lippujen myyntiajat vaihtelevat. Myyntiajoista, lippujen loppuunmyynnistä tms. informoidaan lippukaupan sivuilla.

Sähköpostitse lähetettävä lippu on pdf -muodossa. Sen avaamiseen tarvitset Acrobat Reader -ohjelman. Saat ladattua sen ilmaiseksi Adoben sivuilta. Lipun tulostamisesta vastaat itse, sinulla pitää siis olla käytössäsi tietokoneeseen kytketty tulostin.

Lipun tulostaminen

Lipun tulostamiseen sopii sekä laser- että mustesuihkutulostin ja sen voi tulostaa joko mustavalkoisena tai värillisenä. Lipun kokoa ei saa muuttaa, koska siinä olevan viivakoodin tulee olla selkeä. Säilytä tulostamasi lippu huolellisesti.

Lipussa oleva viivakoodi luetaan sitä lunastettaessa. Viivakoodi on kertakäyttöinen. Lipun kopio ei ole käyttökelpoinen.

Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset yms.) oikeuttavat todistukset on oltava mukana lippua lunastettaessa ja esitettävä pyydettäessä ovimiehelle.

Maksaminen

Liputt maksetaan ostamisen yhteydessä verkkomaksulla. Kaikki käytettävät maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää. Mahdolliset verkkomaksutavat ovat Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu ja maksaa voit myös seuraavilla luottokorteilla: VISA, VISA Electron, Eurocard ja MasterCard.

Huom! Palaa aina maksutapahtuman jälkeen takaisin HimosLomien lippukauppaan, jotta ostotapahtuma tallentuu järjestelmään.

Lippujen toimitustapa

Lippu toimitetaan maksutapahtuman jälkeen sinulle sähköpostiisi. Lipun voi ostaa myös toimitettavaksi toiseen sähköpostiosoitteeseen. Täytä silloin lipun vastaanottajan tiedot.

Lipun voimassaolo

Lipussa on sen voimassaoloaika. Voimassaoloajan päätyttyä lippua ei enää voi käyttää. Lippua ei muuteta rahaksi tai muuksi eduksi, kuin mitä lipun sisällöksi on merkitty.

Maksutavat

Paytrail