Sivustolle rekisteröityminen

Kun rekisteröidyt sivustolle, tietosi tallennetaan. Näin sinun ei tarvitse jokaisen ostotapahtuman yhteydessä kirjoittaa osoitetietojaan uudelleen tilauslomakkeeseen.

Info

HimosLomien lippukaupasta ostat nopeasti ja vaivatta itse tulostettavia lippuja. Ostetut liput ovat saatavillasi heti maksutapahtuman jälkeen. Liput toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lippu on käytettävä kerralla.

Huom! Ostaaksesi lippuja HimosLomien lippukaupasta tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Lippujen myyntiajat vaihtelevat. Myyntiajoista, lippujen loppuunmyynnistä tms. informoidaan lippukaupan sivuilla.

Sähköpostitse lähetettävä lippu on pdf -muodossa. Sen avaamiseen tarvitset Acrobat Reader -ohjelman. Saat ladattua sen ilmaiseksi Adoben sivuilta. Lipun tulostamisesta vastaat itse, sinulla pitää siis olla käytössäsi tietokoneeseen kytketty tulostin.

Lipun tulostaminen

Lipun tulostamiseen sopii sekä laser- että mustesuihkutulostin ja sen voi tulostaa joko mustavalkoisena tai värillisenä. Lipun kokoa ei saa muuttaa, koska siinä olevan viivakoodin tulee olla selkeä. Säilytä tulostamasi lippu huolellisesti.

Lipussa oleva viivakoodi luetaan sitä lunastettaessa. Viivakoodi on kertakäyttöinen. Lipun kopio ei ole käyttökelpoinen.

Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset yms.) oikeuttavat todistukset on oltava mukana lippua lunastettaessa ja esitettävä pyydettäessä ovimiehelle.

Maksaminen

Liputt maksetaan ostamisen yhteydessä verkkomaksulla. Kaikki käytettävät maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää. Mahdolliset verkkomaksutavat ovat Nordea Solo, Osuuspankin verkkomaksu ja maksaa voit myös seuraavilla luottokorteilla: VISA, VISA Electron, Eurocard ja MasterCard.

Huom! Palaa aina maksutapahtuman jälkeen takaisin HimosLomien lippukauppaan, jotta ostotapahtuma tallentuu järjestelmään.

Lippujen toimitustapa

Lippu toimitetaan maksutapahtuman jälkeen sinulle sähköpostiisi. Lipun voi ostaa myös toimitettavaksi toiseen sähköpostiosoitteeseen. Täytä silloin lipun vastaanottajan tiedot.

Lipun voimassaolo

Lipussa on sen voimassaoloaika. Voimassaoloajan päätyttyä lippua ei enää voi käyttää. Lippua ei muuteta rahaksi tai muuksi eduksi, kuin mitä lipun sisällöksi on merkitty.

Laatimispäivä 4.12.2009

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Rekisteriasioita hoitava henkilö:

HimosLomat Oy
Tiina Röman
puh. 020 711 9200

2. Rekisterin nimi

Himoslomat Oy:n asiakasrekisteri.

3. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksella tai toimeksiannosta taikka asiakas- tai jäsenyyssuhteen perusteella.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja HimosLomat lippukaupan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluun liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, HimosLomat lippukaupan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti)
Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
Asiakassuhteen alkamis- ja päättymistiedot

6. Rekisterin tietolähteet

Tietolähteenä ovat verkkopalvelun lippukauppaan rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot.

Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

7. Tietojen luovutus

Henkilötietolain 19 §:n 2 momentin mukaisesti rekisterinpitäjä (tässä Krapina Oy) saa luovuttaa tietoja suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole kieltänyt tietojensa luovuttamista ja jos on ilmeistä, että rekisteröity tietää tietojen tällaisesta luovuttamisesta.

8. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

9. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Krapina Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä, kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

11. Tarkastusoikeus

Asiakasrekisteriin rekisteröidyllä henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa hänestä henkilörekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:
Krapina Oy / Asiakasrekisterit
Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

HimosLomien Lippukauppa

Liput sähköpostiisi - ilman toimitusmaksuja!

Lippukaupasta ostat nopeasti ja vaivatta itse tulostettavia viivakoodilippuja. Liput ovat saatavillasi heti maksutapahtuman jälkeen, ne toimitetaan sähköpostiisi.

Himos Areenan liput ovat myynnissä aina kunkin tapahtumapäivään klo 20 saakka. Tämän jälkeen voit ostaa lippuja Himos AReenan ovelta, ellei tapahtuma ole loppuunmyyty.

 

HimosLomat Himos keskusvaraamo

Lippukaupan asiakaspalvelu:
Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Käyttösopimus

1. Yleistä

Tämä dokumentti sisältää Krapina Oy:n (jäljempänä palveluntarjoaja) HimosLomat-lippukaupan (jäljempänä palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Antaessaan henkilötiedot palveluun (jäljempänä rekisteröinti) käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä.

Palveluntarjoajan yhteystiedot: Krapina Oy, Länsi-himoksentie 4, 42100 Jämsä. Y-tunnus 1041605-0.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle.

2. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia palveluun milloin tahansa.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

3. Rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy antamalla tilatessaan henkilötietonsa.

Rekisteröityä voi ainoastaan luonnollinen henkilö tai yritys edustajansa välityksellä.

Rekisteröityminen on maksutonta.

Palveluntarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen, mikäli käyttäjä on rikkonut tämän sopimuksen ehtoja tai toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti.

Rekisteröityessään käyttäjä saa palveluun henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjä sitoutuu säilyttämään ne huolellisesti ja vastaamaan siitä, etteivät ne joudu ulkopuolisten tietoon. Käyttäjä on vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneesta käytöstä.

4. Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käyttäjän rekisteröityessään antamat henkilötiedot kerätään palveluntarjoajan henkilörekisteriin. Palvelun tarjoaja tallentaa käyttäjästä rekisteriin ne tiedot, jotka käyttäjä on tilatessaan antanut. Pakollisia tietoja ovat nimi, osoite, postinumero ja -toimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan enemmän rekisteriselosteessa.

Palveluntarjoaja ei luovuta annettuja tietoja ulkopuolisille. Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Henkilörekisterin tietoja voidaan käyttää suoramarkkinoinnissa palveluntarjoajan markkinointitarkoituksiin ellei tietojen antaja ole sitä kieltänyt. Palveluntarjoaja voi lähettää omia, verkkopalvelua koskevia käyttötiedotteitaan asiakkailleen riippumatta markkinointikiellosta. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikesta antamillaan henkilötiedoilla tapahtuvasta käytöstä ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Käyttäjä vastaa itse kaikista hänelle palvelun käytöstä aiheutuvista käyttömaksuista tai palvelun käyttöön liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista kolmannelle osapuolelle (esim. internetverkon käyttömaksut ja puhelumaksut).

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palveluntarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

6. Immateriaalioikeudet

Palvelu sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla oikeuksilla suojattua aineistoa. Koko palvelu sellaisenaan on suojattu tekijänoikeudella Suomessa voimassa olevan tekijänoikeuslain mukaan. Käyttäjällä ei ole ilman tekijän, oikeudenhaltijan ja palveluntarjoajan nimenomaista kirjallista lupaa oikeutta levittää, julkaista, kopioida, saattaa yleisön saataviin tai muuten kaupallisesti hyödyntää suojattua materiaalia. Käyttäjä ei saa myydä, välittää tai muutoin luovuttaa palvelua tai sen osaa. Käyttäjä ei saa sisällyttää palvelua tai sen osaa omalle kotisivulleen taikka linkittää palvelua ansiotarkoituksessa ilman palveluntarjoajan kirjallista lupaa.

7. Toimitusehdot

Liput toimitetaan maksutapahtuman jälkeen itse tulostettavina lippuina sähköpostin välityksellä tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lipuissa on viivakoodi, joka yksilöi lipun ominaisuudet, sen arvon, voimassaolon, mahdollisen haltijan, käyttömahdollisuudet jne.

Sähköpostitse lähetettävät liput ovat pdf-muodossa. Lipun tulostamisesta vastaa tilaaja itse.

Tilaajalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

Palveluntarjoaja ei vastaa sähköpostiliikenteen käyttöongelmista tai katkoksista johtuneista viivästyksistä tai vahingoista.

Palveluntarjoaja ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut käyttöongelmista, katkoksista, myöhästymisestä tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä.

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloa voi jatkaa. Lipun oikeuttamaan tilaisuuteen saapuvan tulee vaadittaessa esittää henkilöllisyystodistus, mikäli tapahtumaan on ikäraja.

Palveluntarjoaja ei vastaa kadonneista, varastetuista eikä vahingoittuneista lipuista. Säilytä lippu huolellisesti.

Lipun arvonlisävero on 10 %.

8. Peruuntuminen

Palveluntarjoajan vastuu tapahtuman peruuntumisesta tai virheellisestä markkinoinnista rajoittuu enintään tilattujen lippuen arvoon.

9. Riitojen ratkaisu

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, mutta mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan ne yleisessä tuomioistuimessa ensimmäisenä asteena Jämsän käräjäoikeus. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on Suomessa asuinpaikkansa. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajavalituslautakunnan ratkaistavaksi.

Maksutavat

Paytrail